Романтика и драматични обрати, емоционални откровения, които те държат в напрежение от реалността, която Колийн Хувър представя в книгата си „Любов в  стихове“. Отношенията между Лейкън и Уил ще ни потопят в бушуващ ураган от чувства и няма как да останем безразлични към тях.

Темата за любовта, примесена с тежките житейски избори и отговорностите, от които героите не могат да избягат. Лейкън и Уил изживяват нежната, романтична любов, от която настръхваш от вълнение и очакване, но и трагичната любов превърнала се в морални вериги, които ги оковават в търсене на безусловните и истински чувства.

Двамата преминават  през пречистващите гняв, тъга, примирение, за да срещнат любовта, която ги освобождава, за да се опрат на надеждата, че въпреки трудните обстоятелства , ще срещнат своята сродна душа. Книгата ни докосва със своите откровения, напомня ни за жестокостите , с които животът ни среща, но и ни завладява с нежния, лиричен тон на любовта, която въпреки повратностите на живота, прокарва пътя си към нас…

Колийн Хувър в каталога на библиотеката  >>>