От малка Ария Филипс обича шума на морето, свежия въздух и красивата гледка към брега. От години семейството й посреща много гости в уютната и добра атмосфера на семейния хотел. След смъртта на баща си тя прави всичко възможно, за да го спаси. Но парите не стигат и гостите са малко. Хотелът се нуждае от голям ремонт, допълнителни средства и свеж поглед, за да може мястото да продължи да привлича повече туристи.

Когато Ноа Кембъл, успешен хотелиер и бизнесмен, пристига на острова, той предлага своята помощ и Ария знае, че той може да спаси хотела. Въпреки целувката от миналото, която Ария не може да забрави, двамата си обещават, че отношенията им ще останат само професионални. Но Ноа Кембъл пази тайна, която ще промени живота й завинаги.

„Сапфиреният залив” – една книга за доверието, лоялността, отношенията в едно семейство и щастието да имаш подкрепата на своите близки.

А дали Ария Филипс ще запази дома си на Диамантения остров и ще има ли успешна връзка с Ноа Кембъл, ще разберете само ако прочетете „Сапфиреният залив” от Холи Мартин.

Холи Мартин в каталога на библиотеката  >>>