Клетъчно пробуждане

Книгата на Барбара Рен  отново ни казва нещо, което всъщност сме чували, но повечето от нас някак отказват да повярват, а именно, че вътре в себе си всеки носи способността да се излекува сам от всяко заболяване. Нашият потенциал е много по-голям, отколкото можем да си представим, и е неразривно свързан със ставащото вътре в нас на клетъчно равнище. И когато хармонизираме своя микрокосмос (клетката) с макрокосмоса (универсалните енергии), ние започваме да освобождаваме истинската си природа и осъзнаваме потенциала си за величие.

Коя е Барбара Рен?

Първият контакт на Барбара Рен с медицината е на 18-годишна възраст като студентка (медицинска сестра) в престижната болница „Сейнт Мери” в Лондон. По това време тя развива анорексия, която продължава да бъде проблем в продължение на години. След това Барбара е работила в “Юнивърсити колидж хоспитъл” в Лондон с пациенти, болни от рак на щитовидната жлеза.

В следващите десет години тя създава семейство и ражда 4 деца. След раждането на 4-тото дете Барбара развива симптоми на множествена склероза и почти се обездвижва. Медицината остава без отговор за здравословните й проблеми и тя решава да поеме пълната отговорност за собственото си изцеление. Прочела е голяма част от предлаганата литература и е успяла да създаде своя собствена философия за изцелението.

Премества се в Девън, Югозападна Англия, и участва в основаването на мрежа от клиники. Практикува и като диетолог в местната GP практика. Благодарение на работата си с пациенти Барбара доразвива своята философия и започва да вижда цялостната картина на болестите, серията от различни връзки.

Истинското изпитание за философията на Барбара е да се излекува тя самата. Прилагайки върху себе си всичките си идеи, тя напълно преодолява болестите си. А на 43-годишна възраст ражда и петото си дете. По време на тази бременност Барбара е съосновател на института по диетология The College of Dietary Therapy, който между 1982 и 1989 година обучава много диетолози.

Освен че изнася лекции, Барбара продължава да практикува. Търсят я пациенти, които са преминали без успех различни терапии и отчаяно се опитват да получат подобрение. Тя поставя акцент върху обучението на пациентите си, за да разберат защо те са в сегашното си състояние. Учи ги да поемат контрола над собствения си лечебен процес. Денят й, обхващащ активна работа и многобройно семейство (Барбара вече има 9 внуци), доказва, че нейната философия наистина работи.

Барбара Рен в каталога на библиотеката >>>