Американска читалня, 21 ноември 2023 г., 16:00 ч.

  • Американска читалня при Регионална библиотека “Пенчо Славейков” – Варна има удоволствието да ви покани на презентация, посветена на 25 ноември – Международен ден срещу насилието над жени. Гост-лектор е Олга Минева от EMPROVE Foundation (https://emproveproject.com/). Темата на разговора се фокусира върху токсичните взаимоотношения и насилието, препоръки за действие и анонимна сесия на въпроси и отговори. Срещата е част от програмата “Black Sea Speaker Series”.
  • Събитието се организира от Посолството на САЩ в България и е с международно участие. Ще се проведе на английски език, в хибриден формат.
  • След регистрация, на адрес >>>, ще получите покана на своя e-mail, за да се включите в онлайн събитието.
Олга Минева е организационен психолог с дипломи от Хайделберг и Лондон и над 12 години опит като корпоративен консултант в областта на лидерското консултиране, личностното развитие, рисковия мениджмънт и управлението на промените. Тя е основател на Emprove и е страстно посветена на овластяването на жените и борбата срещу домашното насилие. Мисията на фондация Emprove е да повиши осъзнатостта към най-ранните прояви на насилие във взаимоотношенията, да променя обществените нагласи, да подкрепя жени и момичета, преживели насилие.
Фотогалерия