Здравейте, малки приятели!

Искате ли да напишете най-страхотната история на света?

В Детски и средношколски комплекс стартира новата инициатива „Пощенска кутия за истории” – само за смели читатели. В нея ще събираме скъпоценните камъчета на вашето творчество. Ако обичате да фантазирате и да измисляте приказки  – това предизвикателство е точно за вас! Не се колебайте да развихрите своето въображение, да напишете и нарисувате най-завладяващата история на света!

Не чакайте! Сядайте пред белия лист, отключете магията на твореца във вас и започвайте да пишете!

След като съчините своята приказка и нарисувате картините към нея, можете да ги пуснете в красивата  кутия на колела, която ви очаква при нас, в Детски и средношколски комплекс на библиотеката, или да ги изпратите на e-mail адрес srd@libvar.bg.

Произведенията ви ще бъдат публикувани на нашия блог ВарненЧЕТ@ и всички, които обичат приказките, ще прочетат и видят вълшебните светове на вашето творчество. Не забравяйте, че точно вашата история може да вдъхнови и други, които винаги са мечтали да пишат…

Участвайте с една или повече творби, без ограничение в обема и начина на рисуване.

„Пощенската кутия за истории” чака вашите „приказни” писма.

Не забравяйте на гърба на всяка творба и рисунка да запишете име, години, клас, училище и телефон.

Всички, сътворили приказно красивите истории, ще могат да ги представят пред публика чрез вълшебния свят на Камишибай театъра.

Очакваме вашите творби!