ПЕТЪК, 31 ЮЛИ 2020 г. – 17:00 ч.
Премиера на магическия роман за деца “Пътешествието на Мая” –  дебют на А. А. Георгиев.
Място: Културно-развлекателен комплекс “Морско Казино” – на открито.
Вход: свободен

За първи път във Варна, в разгара на лятото, заповядайте на приказно приключение с фентъзи романа “ПЪТЕШЕСТВИЕТО НА МАЯ в търсене на Дървото на живота”!
“ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА МАЯ в търсене на Дървото на Живота” е роман както за деца, така и за възрастни. Книгата разказва за дванадесетгодишната Мая, която търсейки начин да се справи със своя най-голям среднощен страх, се впуска в изпълнено с опасности, но и много смях пътешествие. Пътувайки през магическите светове, заедно с Елеонор, Пазителката на Вселената, и Дрън, най – силната фея, ще се опита да намери Дървото на Живота, което изпълнява по едно съкровено желание. Срещу героите се изправят гоблини, таласъми, дракони и тъмни магьосници.
Може ли едно невръстно момиче със своята неувереност да изиграе ключова роля във вечната битка, която доброто води със злото?”

Заповядайте във във вълшебния свят на дракони, феи, гоблини, таласъми, кралици, пръхлети, тръи и още много нечувани досега приказни герои! Приключението е подходящо за малки и големи с отворени сърца!

Очакват ви :

  • Томбола с награди
  • Актьорско четене
  • Интервю с автора

… и много изненади!

Официален сайт на книгата: https://www.mayasjourney.eu/

Фотогалерия